İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr.Mehmet ERŞAN'dan Yahyalı Devlet Hastanemize Çalışma Ziyareti
24 Haziran 2022

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Erşan , Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Ahmet Özyalçın ile hastanemizi ziyaret ederek inceleme ve değerlendirmelerde bulundu. İl Sağlık Müdürümüz hastanemizde sunulan sağlık hizmetleri, hasta istatistikleri, hastanenin işleyişi, fiziki ve teknik durumu gibi bir çok farklı konuda bilgi alarak değerlendirmelerde bulundu. Yapılan görüşme sonrası hastanenin hizmet alanları ve dış kısımlarını dolaşarak yerinde incelemelerde bulunan Erşan, görevi başındaki sağlık personeli ile sohbet ederek kolaylıklar diledi.