“Sıfır Atık Projesi Çalışmaları” Yahyalı Devlet Hastanesinde Başladı
27 Şubat 2020

“Sıfır Atık Projesi Çalışmaları” Yahyalı Devlet Hastanesinde Başladı

Kamu Hastaneleri Başkanlığı tarafından 25 Şubat 2020 tarihinde “Sıfır Atık Projesi Çalışmaları” kapsamında Yahyalı Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunuldu.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen israfın önlenmesi, kaynakların daha verimli kullanılması, atık oluşum sebeplerinin gözden geçirilerek atık oluşumunun engellenmesi veya minimize edilmesi, atığın oluşması durumunda ise kaynağında ayrı toplanması ve geri kazanımının sağlanmasını içeren Sıfır Atık Projesi çalışmaları kapsamında; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Op. Dr. Reşat Kaya, Uzman/Çevre Mühendisi Reşat Kök, Çevre Görevlisi Gülay Keleş ve Güner Tombul yerinde değerlendirmelerde bulunmak üzere Yahyalı Devlet Hastanesini ziyaret ederek çalışmalarda bulunmuşlardır.