T.C.SAĞLIK BAKANLIĞI Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü Yahyalı Devlet Hastanesi

Yusuf ULUSAN

IMG_20180508_160016.jpg

EĞİTİM

 İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Sağlık Yönetimi Lisansı (2016-2017)
 Atılım Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sağlık Kurumları İşletmeciliği Yüksek Lisansı (2013-2014)
 Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü(Lisans) (1999-2003)
 Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Laborat ve Veteriner Ön Lisansı (2009-2010)
 Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi iktisadi ve İdari Programlar Bölümü Sağlık Kurumları İşletmeciliği Önlisansı(1999-2001)
 Kayseri-Develi Sağlık Meslek Lisesi Sağlık Memurluğu(Toplum Sağlığı)(1994-1997)

İŞ TECRÜBESİ

 Develi Hatice Muammer Kocatürk Devlet Hastanesi idari ve Mali İşler Müdürlüğü(2016-2017)
 Develi Hatice Muammer Kocatürk Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı (Kasım 2012-2013-2014-2015)
 Kayseri Develi İlçe Sağlık Müdürlüğü(Toplum Sağlığı Merkezi).(Yazı İşleri, Ayniyat Depo Sağlık Evleri İş ve İşlemleri Sorumlusu, Aile Hekimliği İş ve İşlemleri Sorumlusu)(2009-2012)
 Kayseri Recep Mamur Sağlık Ocağı Yazı İşleri (2008-2009)
 İstanbul Dr.Siyami Ersek Kalp,Damar ve Gögüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Cerrahi Servisi-Yoğun Bakım Servisi(2007-2008)
 Kayseri Medikay Özel Ambulans Servisi ve ilkyardım Eğitim Merkezi(İlkyardım Eğitmenliği ve idarecilik).(2003-2006)
 Kayseri Yahyalı Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü

SERTİFİKALAR

Anadolu Üniversitesi Yüksek Onur Belgesi
Kayseri Kocasinan Özel Nazar Eğitim Merkezi Bilgisayar Programcılığı Sertifikası
Ankara ABC İlkyardım Eğitim Merkezi İlkyardım Eğitmenliği Sertifikası
Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü Aile Sağlığı Uyum Eğitimi Sertifikası
Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Merkezi Aile Planlaması Danışmanlığı ve Üreme Sağlığı Eğitimi Sertifikası.
Kayseri Medikay Sağlık Hizmetleri İlkyardım Eğitim Merkezi İlkyardımcı Sertifikası
Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Merkezi Gelişimsel Kalça Displazisi Eğitim Sertifikası
Kayseri Develi Halk Eğitim Merkezi Bilgisayar Meslek Dalı Eğitim Programları Kurs Bitirme Sertifikası

BİLGİSAYAR BİLGİSİ