75 Yataklı Yeni Devlet Hastanemizin Yapımı Son Hızla Devam Etmektedir.
09 Ocak 2020

Yahyalı İlçemizde 3 Kasım 2018 tarihinde temeli atılan 75 yataklı yeni devlet hastanemizin yapımı son hızla devam etmektedir.2020 yılı içerisinde hizmete gireceği planlanmakta olan bu yeni hastanemizin tıbbi cihaz ve oda mefruşatı planlaması için İl Sağlık Müdürümüz Sayın Doç.Dr. Ali Ramazan BENLİ, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Sayın Dr.Ahmet ÖZYALÇIN, Hastane Başhekimimiz Sayın Uzm.Dr.Yasemin DOĞAN, Hastane Müdürümüz Sayın Yusuf ULUSAN ekip halinde Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Tıbbi Cihaz ve Tıbbi Cihaz Hizmet Alımları Daire Başkanlığa gitmişler ve tıbbi cihaz ve mefruşat planlaması yapılmıştır.Hastanemizin tüm aşamalarında Emeklerini esirgemeyen İl Sağlık Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Ali Ramazan BENLİ ile Yahyalı Belediye Başkanımız Sayın Esat ÖZTÜRK başta olmak üzere ve Emeği geçen herkese teşekkür ederiz...